×
22.
Јун Среда
19.00
Велика дворана

Концерт

Дечији ансамбл АНИП Смедерево

Хуманитарни концерт дечијег ансамбла АНИП Смедерево. 

Цена улазнице: 250 динара. 

Карте можете купити на билетарници Центра за културу Смедерево.