×
×
21.
Април Петак
20.00

Неша Бриџис

Ненад Даниловић, познатији под псеудонимом Неша Бриџис један је од најпознатијих и најпопуларнијих српских стендап комичара, самим тим један је од утемељивача Српске стендап сцене. 

Рођен је у Београду, на Чубури, 19. априла 1980. Kомедијом се бави, како сам каже, још од малих ногу, а професионални ангажман је започео 2010. године. Прославио се песмом Еј, Рики Мартине. Данас, иако га никада није записао, има преко 9 сати текста са којим неизменично наступа, подељен у 7 представа. (''Живот'', ''Плејлиста", ''Филм", ''Мушко-Женски свет", "Ф40.01", "Прича у недоглед", "The Best of"). Мајстор је имитација и одличан импровизатор. У досадашњој каријери одржао је преко 2000 професионалних наступа. Са својим представама је обишао целу Србију и Европу, а поред страха од летења, публика је имала прилику да га види и у Аустралији Љубитељи станд уп комедије из региона јако добро знају Нешу Бриџиса, био је гост на великом броју фестивала у Хрватској, Словенији, Босни, Македонији, Црној Гори... 

Поред престижних фестивала био је и учесник 3. сезоне познатог шоу програма Твоје лице звучи познато и освојио треће место. За његове вечери комедије увек се тражи карта више. 

Цена улазнице: 1000 динара 

Улазнице су пуштене у продају и можете их купити на билетарници Центра за културу Смедерево.