×

14. 03. 2022.

Психолог и психотерапеут Владимир Боровница о проблему самопоуздања

Психолог и психотерапеут Владимир Боровница одржаће вечерас предавање "О самопоуздању" од 19 часова у Концертној дворани Центра за културу Смедерево. 

Владимир Боровница је специјалиста медицинске психологије и носилац европског сертификата за психотерапију, од 2005. године ради у Болници за психијатрију, КБЦ „Др Драгиша Мишовић – Дедиње“, где се бави психодијагностиком, групном и породичном психотерапијом. Члан је председништва Друштва за дечију и адолесцентску психијатрију и сродне струке. 

Поред тога, преко десет година бави се применом искустава из клиничког окружења у пословном контексту као тренер и консултант. Посвећен је раду са људима и унапређењу њихових потенцијала и вештина. Неке од тема којима се бави су: управљање стресом, самопоуздање и само-мотивација, решавање конфликата, комуникација, емоционална интелигенција и лидерство.

Његове тренинге похађали су запослени у компанијама као што су: Raiffeisen Bank, NIS, Telenor, Strauss Adriatic, Boehringer Ingelheim, MPC, JTI, Delhaize, Aptiv, Endava, Nelt, Sitel, Bambi, Goodwill pharma, Dr. Oetker...

Улаз је слободан.