×
×

21. 08. 2023.

Радно време благајне од 22. до 27. августа

Од уторка 22. августа до петка 25. августа - Од 10.00 до 18.00 у Центру за културу Смедерево а од 19.00 на улазу у Мали град Смедеревске тврђаве. 

Субота 26. август и недеља, 27. август - Од 19.00 на улазу у Мали град Смедеревске тврђаве.